Music is my drug


Jag har precis bytt om till mysbyxor och en tjockiströja. Känner mig supermätt och har ont i magen trots att jag inte alls ätit mycket. Vill inte bli sjuk nu, för såhär känns det alltid när jag har feber. Och jag VÄGRAR bli sjuk, vill inte. Ska se om min kompis vill följa med mig till Maxi så jag kan köpa lite mango och en marabou, för när det gäller något gott så tvekar jag aldrig, haha. Tjockis! 
Nej men kan jag inte äta riktig mat så måste jag ju äta något, right?

What ever, hoppas på att hon kan följa med mig, annars går jag ut på en promenad själv för att köpa något att ha till williams lista och awkward ikväll. Så länge går jag in i min värld och lyssnar på den underbaraste musiken som finns. Vad hade jag gjort utan musik? Have no idea.

Kommentarer
Postat av: Beata

Hej, jag och min kompis har en blogg.. Och vi undrar om Du har gjort din heder själv? I så fall om du vill göra en bloggdesign åt oss kan du mejla mig på: [email protected] :)

2012-11-18 @ 19:07:15
URL: http://ponnynordar.blogg.se
Postat av: lisa

Har du hört de där superbra, brittiska pojkbandet? Du borde kolla upp dom ;D

2012-11-18 @ 19:08:19
URL: http://lisacandemyr.blogg.se
Postat av: Mollie

Haha, mango och choklad TILLSAMMANS???! Kanske gott ;) <3

2012-11-18 @ 21:15:58
URL: http://molliedb.blogg.se
Postat av: lisa

haha, OH YES I have! MEN lockigt hår, brittisk accent, och perfekt röst är mer min grej. Justin Bieber - Been there, done that! ^^

2012-11-19 @ 08:28:14
URL: http://lisacandemyr.blogg.se
Postat av: Amalia

haha OMG! jag kan inte förstå att du faktiskt såg det där inlägge!. Alltså igår Carro, du förstår inte hur många gånger jag läste din blogg om och om igen, för just nu delar jag din känsla till 100%. Allt funkar i hoppningen, men inte i dressyren, oh yes. Man känner sig så himla dålig och förstår verkligen inte varför man inte kan rida sin egen häst liksom... Och det typ dödar en inombords.

Det är sååhääääääääär underbart att du delar med dig av vad du faktiskt känner med Chuck, du försöker inte skriva om allting som bara går bra utan du skriver faktiskt av dig när du är arg och när det går dåligt och sådant. Och för vissa kanske det blir ytterst provocerande, men för mig är det just det bästa som finns att läsa hos unga bloggare. Speciellt när jag själv känner samma sak. Man känner sig inte lika ensam längre och det känns så skönt ibland.
Egentligen så var det hårfint att inte du också lades upp med en längre presentation och bild och allt det där, men det var först igår och idag, då jag själv fick "smällen" med min egen häst då man har lite lägre självförtroende, då jag insåg hur sjukt jäkla bra din blogg är och hur inspirerande du som hästmänniska är.
Massa kramar till dig! <3

2012-11-19 @ 08:39:58
URL: http://amaliaberglof.blogg.se
Postat av: Retard Riders- Martina

Hoppas du inte blev sjuk!

2012-11-19 @ 09:35:02
URL: http://RetardRiders.blogg.se
Postat av: lisa

AHHH, SO there's hope?!!! :D ♥

2012-11-20 @ 22:39:06
URL: http://lisacandemyr.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0