Stockholm horse show

Nu närmar det sig, bara 2 dagar kvar. På fredag åker jag och mamma upp och jag kommer befinna mig på globen på fredag eftermiddag. Då kommer jag att vara på mässan då jag ska försöka få tag på ett par stövlar. Ska även möta upp en tjej och köpa en sak av henne så det är mest genomkoll av mässan den dagen så jag har tid åt annat på lördagen. På fredag kväll åker jag och mamma vidare till hennes kusin och hennes man och bor där.
På lördagen kommer jag vara på globen hela dagen. Kanske inte orkar upp så tidigt på lördagen men annars lär jag vara där hela dagen, både på mässan och showen. Sista passet på lördagen(vet inte vilken tid) kommer ni även se min klubb gå upp på scenen och ta emot priset för årets bästa ungdomssektion. Själv kommer jag inte gå upp på scenen, men ni kan alltid kolla i alla fall! Åker sedan tillbaka till mammas kusin och hennes man för att sova en natt till.
På söndagen kommer vi kanske tillbringa lite tid på stan innan vi flyger hem igen.

Så ni som ska dit och har undrat när jag är där, HELA lördagen och även fredagseftermiddagen då jag är på mässan. Är det någon av er som jag kommer träffa där? Någon som ska dit?


Dessutom har jag som jag sa planerat att köpa ett par stövlar om jag hittar. Annars har jag ingenting som jag tänkt köpa faktiskt. Dock kommer jag som vanligt vara i exstas över alla saker.. haha. Synd att man inte är gjord av pengar. GBGHS detta året shoppade jag en del, haha. Lär inte bli i närheten av såhär mycket, lååångt ifrån.
Har ni något speciellt ni ska köpa? TELL ME

Kommentarer
Postat av: Mollie

Jag vill köpa ett Scapa schabrak, ett bett och softup stigbyglar!! Tyvärr har jag nog inte så mycket pengar :( <3

2012-11-28 @ 22:02:00
URL: http://molliedb.blogg.se
Postat av: Malin

Jag är där på Fredagen. Ska köpa ett lamicell-schabrak, det med sverigetemat. :)

2012-11-28 @ 23:09:00
URL: http://tennisryttarna.blogg.se
Postat av: Alvida

Åhhhh vill bara ha allt!

2012-11-29 @ 08:45:30
URL: http://Alvidis.blogg.se
Postat av: Lina

Är det så att det brukar vara billigare på mässan, alltså mer reor och så mot vad det är i butik? :) jättetacksam för svar!

Svar: Ibland, ibland inte.. många företag har samma priser för att typ lura köparen. Många tror att det är billigare och tar det för givet och kollar inte vad allting egentligen kostar. Men vissa saker är billigare, helt från butik till butik :)
carolinebagfeldt.blogg.se

2012-11-29 @ 11:02:18
URL: http://ponnysmurfarnas.se
Postat av: Fotograf Linda Enarsson

Kommer vara där på fredag mitt på dagen, men kanske även en stund efter allt. Har inget speciellt att köpa, ska mest kolla på typ sporrar, strumpor och annat bra att ha (;

2012-11-29 @ 15:10:24
URL: http://splach.blogg.se
Postat av: lisa

Sv 1; Oh, how I wish you could see that movie! Så SJUKT rolig! HAHAHAHAHA!!

Sv 2; CAPS LOCK, ME LIKEY! Kommer inte nästa år, kanske kommer nästnästa år men det är ju somsagt Tess som rider isåfall! :) Jag är med och "coachar" haha ;D

2012-11-29 @ 16:01:43
URL: http://lisacandemyr.blogg.se
Postat av: Amanda

Har nog bestämt mig för att köpa ett Dyon träns, vilken modell vet jag dock inte än. Cwd förbygel ska jag också kolla in, mörkbrun :-)

2012-11-29 @ 16:06:14
Postat av: melle

Snygg skylt!! :D

2012-11-29 @ 16:28:49
Postat av: Sara

Skulle köpt ett par Blåa JW ridbyxor, men ska köpa bruna nu tror jag. Även dedär blåa schabraket som du har där, ett brunt schabrak och ridstrumpor :)

2012-11-29 @ 19:42:44
URL: http://ponydays.blogg.se
Postat av: maja

Jag är där på lördagen och vill sjukt gärna träffa dig :D Får man gå fram och ta nåt foto typ, om man ser dig? :D

Svar: JA, kom fram! :D
carolinebagfeldt.blogg.se

2012-11-30 @ 16:12:32
URL: http://pukiti.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0