Top 3 bloggar

Jag läser rätt många bloggar varje dag, många bloggar läser jag mest för att alla andra läser dom och jag måste hänga med. Sen läser jag även många bloggar för att jag gillar personen och hur den skriver och vad den gör SIN blogg till. Många av dom bloggarna jag läser har jag haft kontakt med, antingen via fb eller har vi träffats IRL. Men här kommertre stycken bloggar jag tycker är riktigt bra och jag klickar alltid in på dom först av alla bloggar.

Johann Grant.
Innan var jag lite lat och läste inte hennes inlägg och då var det inte min favoritblogg men ju mer jag lärde känna henne, ju mer vi umgicks och snackade ju er började jag även läsa hennes inlägg. Eftersom att jag även pratade med henne mycket anars så började jag inse vilka bra tankar och ideér hon hade och efter att ha börjat läsa hennes inlägg kan jag inte sluta. Hon har så sjukt bra hästhuvud och vet vad hon pratar om och jag ska vara ärlig, jag har lärt mig jättemycket av henne, saker som jaga aldrig tänkt på innan. Sen att hon är en sjukt go människa utanför bloggen gör inte saken värre. Bästa bloggen, LÄTT.
 
Lisa Candemyr.
Ni har säkert hört mig säga det inna, men jag kan bara inte sluta läsa hennes blogg. När jag var typ 14 läste jag hennes och hennes kompis blogg och sen slutade jag av någon anledning. Sen i somras såg jag henne på Ölandshoppet och jag kände igen henne direkt. Hon rider så himla mjukt och fint så jag helt enkelt sökte upp henne på google och hittade hennes blogg. Sedan dess har jag läst hennes blogg och pratat med henne en hel del. Hon är en som verkligen tror på mig och hon är så himla roligt att prata med. En tjej jag tror kommer bli något någon dag! 
  
Linn Strelin.
Helt klart också en av mina favvobloggar. Har läst den riktigt länge och följt henne nästan från start. Även Linn tycker jag är riktigt duktig och tänker alltid på hästens bästa. Hon är en tjej som hela tiden ser nya utvägar och sen tycker jag hon rider riktigt bra. Jag tror även att hon och Oprah kommer bli riktigt bra framöver. Sen har jag snackat med henne en del på fb och träffat henne en gång och likaså som Johanna får man leta länge efter så stört sköna människor. Min humor rakt igenom! 

Vad har ni för favvobloggar? :D

Kommentarer
Postat av: Mimi Larsson

din, johannagrant.se, carlssonpataket.se, ztreliin.se och ponnysanning! :)

2012-10-28 @ 11:15:22
URL: http://mimilarsson.blogg.se
Postat av: Emma

kolla in min blogg! :D

2012-10-28 @ 11:15:59
URL: http://nattstad.se/emmahessel
Postat av: Andrietta Svärdh

Exakt samma favoriter, men Carlsson På Taket också ;)

2012-10-28 @ 11:41:16
URL: http://andriettajosefin.blogg.se/
Postat av: Elin Bjerkesjö

Vad använder du för redigeringsprogram?
Är det gratis eller kostar det, i så fall hur mycket?

Din blogg är awsome! ;)

Svar: Om du menar typ photoshop så har jag adobe photoshop elements 7,0 som jag fick i julklapp för några år sedan. Det kostade då runt 1000 kr :)Sen har jag även adobe photoshop CS6 som finns på min skoldator :)
carolinebagfeldt.blogg.se

2012-10-28 @ 11:50:31
URL: http://bjerkesjo.blogg.se
Postat av: Felicia Allansson

Din helt klart, lisa candemyr, dressyrmupparna, teamoveson och ztreliin :)

2012-10-28 @ 11:57:20
Postat av: Emelie

Japp! Har tyvärr lite väl många ;) men av de jag inte känner är det bara du och Lisa som verkligen fallit mig i smaken! Orkar inte alltid läsa allt du skriver eftersom du uppdaterar så ofta, haha ;) men dör på din ponny! Lisa har alltid så sjukt bra texter och ja, era bloggar äger :) Sedan har jag massa folk som man vet vilka de är.

2012-10-28 @ 14:53:01
URL: http://lindblad.blogg.se
Postat av: Mollie

Din blogg och Sara Carlssons ;) :)

2012-10-28 @ 16:39:43
URL: http://molliedb.blogg.se
Postat av: amanda

din blogg, jossanamigo.blogg.se och elisabeth ågrens :)

2012-10-28 @ 20:09:20
URL: http://amandahed.blogg.se
Postat av: Tove Abelson

Hmm, din, Lisas, Johannas och Linn Olssons är mina favoriter! :)

Svar: din är min top 4 typ :D jag ville ta med din men det lät så fult att skriva "top 4" ;) hahamen du kanske får plats snart, vem vet, vem vet! :D
carolinebagfeldt.blogg.se

2012-10-29 @ 22:44:15
URL: http://abelson.blogg.se
Postat av: lisa

Haha, awwww :D:D ♥ Du vet redan vad jag tycker! Din & Toves såklart!! ;D

2012-10-29 @ 23:10:35
URL: http://lisacandemyr.blogg.se
Postat av: cajsa

Ztreliin.se :)

2012-10-30 @ 15:51:33
URL: http://Cajsadanielsson.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0