Chuck 12 september

Idag var han som vanligt igen. Känns som att jag fått delvis bekräftat att helgens beteende bara var jäkelskap. Kanske att han har ändrat sig lite och det var sadeln också, men eftersom den ska kollas upp på måndag känner jag mig lugn. Han sparkade någon gång, kankse en två gånger och det brukar han göra och det kan jag till 99,9% vara säker på att det är protest när det blir jobbigt. Så inget att fundera så mycket över tycker jag. 
Pratade även med Tina (ridinstruktören vi rider för) och förklarade helgen och så, och av det hon sett idag tyckte hon bara att det var när det tog emot. Så nu känns det som att jag kan dra ett rejält sträck över helgen och börja leta massor av nya tävlingar. Detta betyder att vi ska ut på flera tävlingar för att komma tillbaka till den konditionen han var i innan sommaren. Så nu är vi på G igen!

Han var fin bitvis under passet, även om han gärna blir lite hög och kort i halsen och släpper kontakten i bettet. Men det får vi jobba vidare med, för jag vet att han kan. Kanske är dags för novabettet ett tag igen? 

old pic

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0