Movietime!

Eftersom jag har min skoldator med mig har jag typ inte fått koll på alla program än och jag får inte filmprogrammet att funka så kan inte redigera filmerna. 
Men här kommer filmerna i alla fall, behöver inte säga så mycket.

Kommentarer
Postat av: therese

Hej min ponny gjorde nästan lika dant mot mig. Hon sparkade bakut så fort vi krävde något och började stanna på hinderna. Det var benen som det var fel på kan hända att det är samma med chuck. Jag skulle råda om att ta och kolla det. Vi var tvungna att rönka det. Så jag skulle råda om att åka och rönka benen ifall han inte slutar med det där för kan bli redigt allvarligt ifall man inte märker det i tid

2012-09-08 @ 18:36:28
URL: http://www.fuxarnas.blogg.se
Postat av: Bella

Asså ifall han hade haft ont hade han väll gjort samma sak i första klassen? Känns så iaf :/ tror personligen att han bara trotsar.... Prata med din tränare!

2012-09-08 @ 18:41:33
Postat av: mathilda

Carro tro på dig själv, så han höll på det kan vara sadeln så gjorde min fast hon stegrade så kolla det först det är den billigaste lösningen men sen är det nog ryggen eller benen :s hoppas på att det inte är något utan att han bara testar dig igen nu eller att han tycker du kräver för mycket. ha det bra ses :)

2012-09-08 @ 18:51:01
URL: http://baraaamathilda.blogg.se/
Postat av: Isabell premfors

Hej!! Rätt så ny här men som dy själv skriver tror ja du ska kolla sadlen, ja hade en lika fräck skäck som dig innan;) hade en sadel vu tyckte låg okej och han börja sparka o dumma sig! Vi va hos veterinären o han hade kotledsinflamation blev bra gick ett tag o då börja han igen så va inne kotledsinflamation igen då kolla dem oxå igenom honom o hitta nån låsning i ryggen och sen från början kom allt från sadlen att han belasta fel för den tryckte!! Sen blev han bättre de tog tid för han märkte att han kunde sparka o allt han slapp undan lite då så de tog tid de e så värt de o ge dem tid!! De e en väldigt fin ponny du har och du tar de på allvar!! Han kan ju som sagt bara trotsa men skulle de va de känns de så mycket bättre att "gå på" dem om allt e kollat så man vet att dem inte har ont!! Fortsätt kämpa!!!

2012-09-08 @ 20:21:03
Postat av: Siri

Första rundan ser väldigt hermonisk ut! :)

2012-09-08 @ 20:33:49
URL: http://sirieinarsson.blogg.se
Postat av: Emelie

Vad knäppt! Gick du ut sen eller? Hoppas ni hittar "problemet". Han kanske tyckte det var jobbigt? Fast han såg ju väldigt pigg ut.. nej detta var lite märkligt. För första rundan såg ju jättebra ut :)

2012-09-09 @ 10:08:44
URL: http://lindblad.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0