Film LA

Ska inte säga något, red kasst, red ännu kassare och tänkte med hakan eller något. Thats life. Varför rider jag med händerna? ÅÅH

Kommentarer
Postat av: Maja

Ibland blir det inte som man tänkt sig, men jag kan ändå se en helt annan känsla i de här rundorna. Där red du med mer jävlar anamma, och man känner din vilja ut genom filmen. Om du fortsätter såhär och lär dig av den här ritten så kommer ni komma ytterligare ett steg längre. Kämpa på, med den fantastiska kämparglöd du har! Glöm inte att sträcka på dig ibland med och var stolt över dig själv.

2013-08-12 @ 11:14:01
URL: http://wildpieces.blogg.se
Postat av: Jannike

Du gör alltid så snygga avramlingar ;) En annan flyger rakt på huvudet och ryggen på alla möjliga konstiga sätt!! ;)

2013-08-12 @ 12:54:00
URL: http://jannikeochsurprise.wordpress.com
Postat av: Therese

Har du provat få någon att longera dig? Be någon longera chuck medan du sitter på utan tyglar och gör dig lite mer säker i ridningen ? :)
Det ger mest balans men kanske kan hjälpa lite ? :)

2013-08-12 @ 13:14:52
URL: http://www.showits.blogg.se
Postat av: Johanna

Måste fråga ifall du vet om den hästen haft en tidigare ägare som hette Jenifer och stod uppe i Umeå? Den är så sjuukt lik en häst som hon hade som dessutom också hette Chuck. Skulle vara roligt att veta ifall det är den hästen eller om den har en tvilling, höhö ;)

Svar: Jo, det kan nog stämma :) Kommer ihåg att det var en tjej uppe i Umeå som hade honom men kommer inte ihåg vad hon hette ;)
carolinebagfeldt.blogg.se

2013-08-13 @ 09:07:56
Postat av: amanda

inte en helt fantastisk ritt, det blir lite väl hetsigt. men det är bra att du kan reflektera själv över hur rundan gick, och jag är fruktansvärt imponerad på hur du hanterade avramlingen! det finns på tok för många ryttare som slår hästarna och blir arga, men du verkar ha tillräckligt med vett för att förstå att du hanterar en känslig individ. önskar er all lycka i framtiden!

2013-08-13 @ 12:56:13
Postat av: Caroline Lundqvist

Jag själv fastnade i en sån där förbannad "rida med handen" fas förut. Det kom när jag kände att min häst inte hela tiden var framme till handen precis när jag ville och då red jag så på exakt samma sätt med händerna. Nu säger inte jag att chuck inte är framme för handen men ibland kan det finnas en logisk förklaring till varför man själv börjar med små olater. :))

2013-08-13 @ 14:39:49
URL: http://carolinelundqvist.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0