5 saker ni inte visste om Chuck

  1. Han hatar att stå uppbunden i gången och de få gångerna jag måste ha honom uppbunden så blir han alltid jättenervös och bajsar minst 3 ggr. Då alltså typ diareé eftersom han är så nervös.

  2. Om Chuck är inne och alla andra hästarna går ut får han typ panik, springer runt i boxen som en galning. Däremot om alla är ute och man tar in honom själv så är han coollugn.

  3. När vi har varit och tränat t.ex och han ser att dörren/grinden är öppen när det är slut så får han typ panik. Han måste ut, och det är snabbt. Då är det ingen idé att försöka få honom att stanna. haha.

  4. Chuck vägrar att ha luva på sig. Det funkar i dressyren men i hoppningen har det inte gått. Nu har jag inte testat så många gånger men ALLA gånger som jag testat har han sparkat som en idiot och haft öronen bakåt hela tiden.

  5. Chuck slickar bara på sin slicksten när han är jättelugn, när han är stressad eller i jobbiga situationer skiter han i den helt. Alltså funkar den inte riktigt till det vi hade tänkt.. haha

Ser ni min böld på undersidan av låret? Här är den liten men alltså den var stor som en fotbill nere på AW. Blev biten av något och hade stört ont efter det.. haha.

Kommentarer
Postat av: Andrietta

Han är lite speciell, din Chuckis ;)

2013-07-31 @ 08:44:13
URL: http://andriettajosefin.horseworld.se/
Postat av: Malin Westergren

Tänk att det fortfarande finns saker vi inte vet om Chuck :D

2013-07-31 @ 10:30:46
URL: http://westergrenpictures.blogg.se/
Postat av: Mollie

Sötis Chuck :)

2013-07-31 @ 11:53:51
URL: http://molliedb.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0