Sluta jaga nollan

Jag har hamnat i något läge där jag sitter och letar tävlingar 24/7. Så fort jag ser en tävling där det finns LA vill jag hoppa den. Jag skulle kunna hoppa varje helg om det så gick och nu fasen fick det vara nog. Jag tänkte anmäla mig till LA nästa helg i torestorp. Sedan ska jag hoppa i Kalmar den 8-9/6, LB,LA & LA. Dessutom hoppar jag även LA denna helgen i Nybro. Då fick jag nästan slå till mig i fejset för att komma ur min lilla bubbla.
 
Jag kan inte åka och tävla VARJE helg, det funkar inte. Varken för mig, min familj eller Chuck. Så nu tänker jag stänga av det där med att jag vill nolla sista LAn. Klart att jag vill göra det. MEN jag ska verkligen av hela mitt liv försöka få bort att jag vill nolla.
På lördag ska vi gå in på banan och ha jäkligt roligt. Hitta ett flyt mellan hinderna och de fel som kommer ska jag kolla på och göra rätt nästa gång. Nästa helg tänker jag inte åka och tävla. Det blir helt enkelt för mycket med tre helgen på rad. Den helgen ska vi bara ha roligt - träna och tagga. Förhoppningsvis kommer även Sara upp till mig då och jag tänker sätta upp henne på C.
Sedan ska jag hoppa tre klasser, två dagar i Kalmar den 8-9/6. LB, LA och LA.

Så nu bannemig ska jag skita i dessa nollor. Chuck går i första hand, ALLTID.

Kommentarer
Postat av: Malou Kastman

sv: ja men precis, tror det hade blivit så diskret snyggt! men ja, vi får se helt enkelt! :D

2013-05-22 @ 23:35:15
URL: http://maloukastman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0