caroline.webrider.se

NU går jag över till denna bloggen. Det är inte helt klart och jag som är sjukt petig får lite panik inombords över det, mitt hjärta gråter lite. Men eftersom webrider.se är publicerat hittar även ni in på min blogg så det är helt enkelt dags för mig att säga hejdå till blogg.se och gå över på wordpress. Jag kommer sitta en hel del ikväll och fixa med den nya bloggen. Ska även fråga Lamia om några saker, hoppas inte hon tycker jag är allt för tjatig, men jag kan inte hjälpa att jag är perfektionist.. haha.
Denna bloggen och likaså baraacarro.blogg.se kommer finnas kvar så länge jag vet just nu. Det är saker där som jag vill ha kvar, så det får helt enkelt vara kvar. Men jag kommer skicka er vidare, så om ni skriver in denna adressen kommer ni skickas vidare till min nya blogg. Om någon vecka eller så.

Så hejdå blogg.se och säg hej till wordpress! Hoppas ni är likna nyfikna som mig och hänger med! :)

caroline.webrider.se
caroline.webrider.se


SÅKLART SÅ KOMMER MIN JULKALENDER FORTSÄTTA PÅ CAROLINE.WEBRIDER.SE ;)

Snabba ryck

Har precis kommit hem från Chuck, han fick en promenad i ridhuset och lite sådär ja. Nu har jag kommit hem och ska fixa lite saker innan jag trycker i mig en macka eller något. Sen ska jag vidare till KBF för genrep inför Luciashowen. Och sen är det inte mycket av dagen kvar. Eftersom nya bloggen snart ska igång känner jag ändå att jag måste lägga tid på det så just nu får ni leva med att alltinig är lite huller om buller.
Dessutom kan vädret gå och dö.. regnit och slaskigt..

Lucka nummer 15


Och vinnarna av två utskrivna foton är.... Amanda NordströmFrida Elmlund!
Jag har kontaktat er via mejl så håll koll där!



Chuck idag

Mamma fick ta Chuck idag då jag inte hade tid.. Jag har varit på KBF för att prata lite om numret jag ska vara med på på luciashowen som är på söndag. Imorgon kommer dagen vara späckad, ska vara på öland tidigt för att ta hand om Chuck och efter det är det genrep kl 3 på kbf. Och på söndag är det kbf från typ 12 till 18 så det är fullt upp.
Hoppas bara att det blir bra i alla fall, för om vi lyckas tror jag verkligen på det! ;)

Ska kolla upp lite kläder och så och fixa lite till den nya bloggen! Vi ses

Jag förstår inte

VILKET LAND LEVER JAG I? 
Sverige må nog vara det mest kritiserande landet på hela jordklotet.Vad är det för töntiga saker som kommer ifrån höger och vänster? Först får en kille inte vara pepparkaka i sitt luciatåg. Jag tykte att det var FÖR mycket redan då, vadå inte vara pepparkaka? Sen NÄR blev pepparkaka något rasistiskt? Då är det väll mer rasistiskt med negerboll? Eller kanske chokladkakor, jag menar en marabou är lika brun som en pepparkaka, inte sant?
Alla pepparkakor är inte formade som gubbar, det finns hästar, hjärtan, stjärnor och whatever. Ska man behöva färga pepparkakan vit för att det inte ska vara kränkande för mörka människor? Jag menar Vem kom på idén att en pepparkaksgubbe ska vara en neger? Åh jag blir verkligen arg.

Men idag, då gick det verkligen för långt. Jag SKÄMS(!!!) över att bo i Sverige, jag gör verkligen det. För nu har dom tagit bort ett klipp i den klassiska Kalle Anka filmer på julafton. Det handlar om en docka som säger "hey mama" och denna dockan är svart. Och bara för att den är svart så är den kränkande för mörkhyade och ska därför tas bort. Vad mer behöver jag säga? Vad bor jag i för land, har inget svar själv för nu har det vekrligen gått för långt. Och alla som jag känner som är blattar, negrar, whatever. Dom kallar sig själva för blatte osv och inte fasen tar dom illa upp av pepparkaksgubbar eller en svart docka i kalle anka. Nej Sverige tänk om innan jag byter land.

Lucka nummer 14

I dagens lucka kommer som ni vet dom 3 favoritbloggarna som jag valde ut av bloggarna ni kommenterade igår.

Den första bloggen jag fastnade för var dennaDesignen var riktigt fin så jag började skrolla ner lite, tycker innehållet är bra och framförallt grär jag lite när jag kollade på en film som hon hade publicerat. Inte för att filmen var hennes men att bara publicera den var bra gjort av henne. Superfin blogg, you go girl.

Den andra bloggen jag tyckte om var dennaJag älskar hennes sätt att rida på, älskar att läsa om hennes resa med sin ponny som förövrigt är riktigt fin. Det är en tjej som jag inspireras av, kolla in den bloggen.

Den tredje och sista bloggen jag gillar är dennaJag möts direkt av en uppseendeväckande header med 2 fina hästar i. Jag kollar innehållet och jag gillar det helt enkelt. Stilrent och fina bilder, fin utrustning vilket jag gillar och som sagt, fina hästar. Tycker helt enkelt bara om bloggen, varför vet jag inte riktigt ;) haha.

Godmorgon från en arg tjej

Godmorgon världen.
Mår egentligen inte speciellt mycket bättre men för att inte hamna efter med fler prov är jag redan uppe och fixar mig. Ska till skolan och skriva prov innan jag troligtvis går hem igen, lär inte orka en hel skoldag i detta skicket..

Gick även in på mejlen och kollar ifall jag fått inlogg så att jag kan fixa min domän och mycket ritkigt har jag fått ett mejl från dom. Och vad står det? JO att min beställning inte kan genomföras då jag är under 18 år.. SERIÖST? Nu har vi betalat och haft oss och så får jag bekräftelse mejl att dom tagit emot allting men inte fan kunde dom trycka ur sig LITE tidigare att jag inte får beställa när jag är under 18..

Skulle vara väldigt glad om vi får tillbaka pengarna som dom lovar och att jag kan beställa min domän.. ÅH vad arg jag blir. Tack och hej från mig.
Inlägget är inte ens värd en bild, åh...

Finaste gud någonsin skapat

Lyssna på låten och kolla på bilderna, så underbar han är ♥
Som sagt, jag suger på att fota och kameran är inte heller den bästa.. fel inställning dessutom (A) haha


Chuck today

Idag fick han gå en promenix ute i snön. Han har vilat sedan i söndags men har skrittat varje dag, eller inte i måndags men annars varje dag och trots det höll han sig på marken. Jag fotade lite ute i snön men det är så jobbigt att få bra skärpa på hans ansikte när det är så ljust i bakgrunden.. 

Sen har jag inte världens bästa kamera om man säger så, men bilder blev det i alla fall. Här kommer en sålänge så får ni resten ikväll.
Själv mår jag inte så bra, halsen dödar mig, likaså gör näsan och febern. Jag trodde jag skulle klara gå till skolan idag men jag komemr nog inte ens orka gå imorgon.. ÅH.
För dig min vän! ;)

EXTAS

Nu är det verkligen inte långt kvar. Jag kan inte säga exakt, men tillräckligt nära för att skriva om det. Och det där var inte logiskt någonstans ;) haha..
Snart, riktigt snart öppnar den nya portalen Webrider.se och i samband med det kommer bloggarna släppas. Det känns så grymt att få vara med ända från början och vara en del av det otroligt goa gänget som kommer blogga för webrider. Vi fick för några dagar sedan våra inlogg till bloggarna och jag håller på för fullt att lära mig hur allting fungerar. Det är en stor förändring från blogg.se nu i början men om bara några veckor tror jag att jag kommer fatta allting, eller hoppas i alla fall.

Det ända jag har kvar att göra nu är att fixa min domän, skriva ett första inlägg och le lite. Och det ska jag fixa i eftermiddag när jag och mamma kommer hem från stallet. Vi ska dit nu och lunchfodra hästarna och gå en promenad med Chuckis. Ska nog ta med kameran och fota lite bilder på honom, är i stort behov av nya bilder. Hoppas även på att jag blir frisk snart, låg och grät i morse för att jag missade ishallen. Jag har längtat i flera veckor att få åka skridskor och så är jag sjuk??

Nej, Chuckis väntar, vi ses!

SE INTE FILMEN

Jag fick mailet från en tjej som bad alla lägga ut texten under. Vad jag har kunnat läsa mig till på Aftonbladet och HD.se är stämmer faktan under, och därför väljer jag att publicera.


 ”Storfilmen ”The Hobbit” är en dödsfälla – för djuren. Efter att 27 djur fallit offer under inspelningarna planerar djurrättsorganisationer protester vid filmpremiären. 
- Vi vet att vissa av dödsfallen kunde ha undvikits, säger regissören Peter Jacksons talesman Matthew Dravitzki i ett uttalande till tidningen AP. ”


Har ni hört talas om vilken skandal som har inträffat under The Hobbit inspelningen? Om inte, är det något alla borde vara informerade om. Jag hade planer att gå på filmen, tills jag läste detta. Det är förjävligt att filmen ens kan få visas på SF’s biografer. Det är förjävligt att detta inte tas på mer allvar än vad det redan har gjorts. Om sanningen ska fram, så är det 27 djur, inkl hästar, får, kor, getter och kycklingar som har dött. De har inte dött under inspelningarna framför kameran. ”– När jag kom till jobbet på morgonen så var en ponny fortfarande vid liv, men hans rygg var bruten. Han kraschlandade från en vall och var verkligen i dåligt skick, säger skötaren Chris Langridge.”

Anledningen till djurens olycksfall var alla slukhål, trasiga stängsel och branta klippavsatser som fanns i området. Flera hästar skar upp djupa sår i benen och totalt tolv getter och får dog efter att ha ramlat ner i slukhål. Trots att boskapsskötarna uppmärksammade problemet för produktionen så fortsatte djur falla offer för den farliga terrängen.

Jag rekommenderar er alla som har tänkt se filmen att inte betala för att se den. Detta är rent ut sagt för jävligt och det borde inte ens vara lagligt!

Allting är taget ifrån evelinas blogg som hade tagit det ifrån en annan blogg ;) haha


Lucka nummer 13

Idag är det lucia och endast 11 dagar kvar till julafton, shit vad tiden går snabbt. I dagens lucka är det faktiskt ni som kommer att få anstränga er lite. 
Ni kommer att få kommentera inlägget här under med en blogg som du tycker är bra, eller varför inte din egna blogg.

I morgondagens lucka kommer ni hitta mina 3 favoriter av alla bloggar. Vad sägs om det? :)

Chuckis update

Har inte träffat Chuck på två dagar nu men jag hoppas han mår bra och inte dör för mycket. Mamma är iväg i stallet och jag ligger och pluggar, precis som igår.. Vi åt nyss mat och för tillfället ligger jag och smälter maten samtidigt som jag kollar på snygga outfits jag ska ha när tävlingssäsongen börjar igen. Vill verkligen inte börja plugga igen, men jag har inget vidare val. Imorgon har jag omprov i samhälle och troligtvis redovisning i svenskan då jag inte var där idag. Och eftersom vi ska åka skridskor på idrotten så bara MÅSTE jag till skolan..
Peppar mig själv att dra igång med plugget och säger åt mig att när jag är klar får jag kolla på ännu mer utrustning.. haha.
BRB

12/12-12 12:12

Ja, egentligen är det inte så stencoolt, jag menar det var häftigare förra året, 11/11-11 11:11 men detta är ju ändå sista gången något liknande händer för det finns ju inte 13 månader ;)
Vad jag gör denna tiden är inte speciellt mycket, sitter hemma framför TVn och hoppas på bättre tider. Nej men jag gör faktiskt något ganska roligt, jag sitter nämnligen och försöker lära mig hur min nya blogg fungerar. Snart öppnar ju webrider och vi är ju ett riktigt roligt gäng som ska blogga för dom. Vi har precis fått våra inlogg som ligger på wordpress och jag fattar inte ett skit, haha. En sak jag vet är i alla fall att allting kommer bli så himla roligt!


Lucka nummer 12

I dagens lucka hittar ni saker ni inte visste om mig.

  • Jag får alltid chrusher på killar som är helt underbara i filmer. Även typ american pie.. haha. Såg the lucky one idag och nu är jag helt down i zac efron, när jag ser twilight älskar jag robert pattinson, när jag ser the last song är det Liam Hemsworth och ja gud vet vad. Det roliga är att dom inte ens alltid är snygga utan jag blir bara helt kär i dom för dom är så perfekta typ *.*


  • Jag höll mig frisk från typ att jag var 13 till 15, alltså jag var ALDRIG sjuk, och nu är jag sjuk en gång i månaden typ. Minst..

  • Ena stunden vill jag sluta rida när det går dåligt typ, och sen nästa dag kan jag sitta på hästnet och vilja köpa hundra olika hästar.. haha
  • Jag skulle kunna döda för att få en hund, gärna en schäfer en någon fin blanding. Helst inte mindre än en labrador i alla fall, små hundar är så tråkigt, stora och fina ska dom vara.

  • Jag är alltid svinnervös när mamma ska rida Chuck, speciellt nu när det är vinter. Tror att hon ska dö varje gång typ..

  • Jag är långt ifrån en tjejig tjej. Jag älskar inte att shoppa, sitta och fika på cafeér, gå på stan, checka bio osv osv. Jag är egentligen en ganska ensam person av mig, älskar att tillbringa min tid ensam. Såklart älskar jag att gra sjuka och roliga, mysiga saker med mina vänner, men jag är verkligen inte så tjejig som många andra tjejer ;)

  • Jag får varken pierca mig eller färga håret och det är dom två sakern jag mer än gärna vill göra. Tungan och naveln vill jag pierca och håret vill jag färga brunt.. När jag blir 18 då fasen! :D

  • Jag har svårt att vara seriös när jag känner för att vara flummig. Jag kan vara så flummig att mina kompsiar på RIKTIGT skäms över att vistas i min närhet.. haha yeah thats true.

  • Jag har alltid trott att jag är riktigt dryg och tråkig person, några jag känner brukar säga att jag ser sur ut ofta, och låter sur. Men i själva verket är jag den minst sura personen som finns, haha. Skrattar ofta och mycket.

  • Jag är riktigt jävla snål. 

  • Om jag fick ångra något i mitt liv skulle det lätt varit att fortsätta med konståkningen.
  • Min pappa bor i Norge och min mamma här i Kalmar fasst dom är inte skiljda. Min ena bror bor även i en egen lägenhet på gården och min andra bror bor i Washington så min familj är rätt utspridd.

  • Jag tycker att alla som blir sura över gruppen "hästar finns inte" är så fucked up. Jag menar jag skiter i om min häst är en frukt som inte finns, eller om det är en pappersnäsduk. inte fan spelar ordet någon roll jag vet ju i alla fall att det är en levande varelse som jag hoppar hinder med. So what?
  • Jag skulle aldrig överleva utan min Iphone, den är min andra halva.

  • Jag har aldrig trott på att jorden ska gå under nästa fredag. Men efter igår och idag när det har snöat så JÄVLA mycket så är jag nästan lite rädd.. Tänk om jag aldrig hinner se Justin nästa år ? :'(

  • Jag har så jävla mycket saker jag skulle kunna säga, men det kommer bli så jävla långt så slutar nu ;)

How cool?

Jag läser en hel del bloggar om Justin och andra Justinbieber fans gör säkert det också. Från och med idag och så länge som jag vill kommer jag att vara en del av denna bloggen. Och helt ärligt så känns det riktigt jäkla grymt!
Så klicka er in på DENNA bloggen!
Såklart uppdaterar jag här som vanligt också :)

 

Du, du och DU

Min blogg är inte gjord för läsarna, min blogg är gjord för mig själv. Sen att det mer med tiden har blivit saker jag lägger upp för er också är bara för att ni också ska tycka det är roligt, MEN bloggen är såklart till för mig. 
Så läser man min blogg så får man helt enkelt acceptera det jag skriver. Jag har gått igenom så sjukt mycket saker som jag verkligen ångrar, inlägg jag fått ta bort lika snabbt som dom publicerats. Jag kan inte räkna på mina tio fingrar och tio tår hur mycket misstag jag gjort på bloggen. Skrivit saker som folk missuppfattat, skapat stora problem osv. Men jag lär mig så mycket av alla misstag jag gör, och nu vet jag vad det är jag KAN skriva och vad jag inte kan skriva, jag vet.
Men när det kommer till delen av mitt liv, då finns det inget jag vill dölja och det är det som får er läsare att ta mig mer seriöst och man får inga jobbiga haters. Jag delar med mig av det jag vill av mitt liv, både misstag och icke misstag. För att jag ska bli starkare i mig själv och för att ni ska förstå att livet inte alltid är så lätt.

Så läser du min blogg får du helt enkelt acceptera det jag skriver, delar med mig av osv. Även du, din kompis, mina vänner, och även du mamma. Deal?


I skrivande stund..

sitter jag här i vardagsrummet och är anfådd som en gris. Dagen har varit allt annat än rolig, tyvärr.
Jag hade ett stort matteprov idag från 8.10 till 10.50 så jag hade pluggat skiten ur mig igår. Jag visste att jag mådde dåligt men jag tänkte i alla fall gå till skolan och skriva provet för att sedan kanske gå hem. Men jag kom inte ens ur sängen i morse, eller jo till toaletten. Vaknade vid 5 imorse och fick springa till toan i panik. Sedan satt jag uppe i nästan en timme och mådde så jäva dåligt. Så dåligt att jag verkligen ville spy bort det. Men det gjorde jag inte och efter mycket om och men somnade jag igen och sov bort det. Eller jag har inte kunnat äta någonting, men jag mår lite bättre i alla fall. Så sedan jag gick upp har jag suttit framför TVn och kollat film, blandat med plugg. Dessutom åkte mamma precis över till Öland för att ta hand om Chuck, hon ska skritta honom, antagligen för hand eller uppsuttet. Jag får helt enkelt sitta här och hoppas att hon överlever..

Ska plugga lite till innan jag försöker äta någonting, sen ska jag fixa lite tidsinställda inlägg occkså. Ja, lite nödvändiga saker helt enkelt. See u guys later.

DÅ och NU

Sitter och kollar lite olika filmer på mig och C och kom in på våran LA debut. Sedan kollade jag på en av dom senare starterna. Man ser stor skillnad på min ridning och på hur C är, hur han hoppar upp sig mer och inte bara springer. Även om vi ofta får med någon bom så är det stor skillnad sedan debuten. 

Jag äslar verkligen att bli filmad när jag rider, det är så bra att ha senare att kolla på och vad man ska förbättra. Guld värt.

Lucka nummer 11

I dagens lucka hittar ni lite olika failbilder på mig och C. Enjoy.
Vissa är mer fail än andra, men se helheten ;) Fina som få.

foto: johannagrant.se
foto: emmahellgrenn.blogg.se

foto: Emma Kraaijenbrink
foto: carlssonpataket.se

foto: almasfoton.blogg.se
foto: emmahellgrenn.blogg.se
foto: Cassandra Jalmander

Jag vill tävla, gärna nu

Är det bara jag som får abstinens av att inte kunna tävla och träna som vanligt? 
Att få träna regelbundet är en av dom sakerna som får mig mest motiverad. Jag älskar att träna, och få tips och saker man sedan kan träna på hemma tills nästa träning. Och sen är det såklart också roligt att få testa detta på tävlinge sen, om det blivit någon skillnad.
Nu på vintern tror jag dom flesta har paus från både träning och tävling och då sjunker nog alltid motivationen lite. Att bara kunna rida i ridhuset alla vardagar är en sak som är negativt. Eftersom det blir så mökrt snabbt kan jag inte rida ute någon annan dag än helgerna vilket är lite tråkigt. Men närChuckis är igång igen ska jag utan tvekan dra med mig en fotograf ut i snön och ta riktigt fina bilder på mig och C. DET gör mig taggad denna säsongen på året.

Har ni några tips på att hålla motivationen uppe på vintern?
 

Glöm inte!

 
Följ mig på twitter: @carroklein                                 Följ mig på instagram: @carrobagfeldt

Vintervila

Denna veckan vilar Chuck. Han har en vecka om året han får vila och det är på vintern. På sommaren är det tävlingssäsong och då ska han vara igång. Så vintern få det bli, även om han blir helt crazy. Förra året blev vilan egentligen ofrivillig efter en sträckning så stod han i 3 veckor.. Så då var han CRAZY.
Nu är det bara en vecka och han ska skrittas nästan varje dag så jag hoppas han håller sig på marken. Igår skrittades han och idag får han vila helt. Imorgon och onsdag skrittar mamma och torsdag, fredag och lördag skrittar jag. Sen blir det trav och galopp på söndagen igen.

Bra vecka att han får vila i alla fall, så jag hinner med det jag sa. Vilar era hästar vinter, sommar, mer, eller inget?
foto: almasfoton.blogg.se

Lucka nummer 10

I dagens lucka hittar ni filmerna ifrån lördagens hoppning. Fick lite brist på vad som skulle komma idag så fick helt enkelt bli så. Ta filmerna med en nypa salt och ja.. Ako har jag ridit en gång innan och Chuck var som sagt supernervös och stressad. Jag blev stark i handen när han blev het och allting blev pannkaka.. ja. Men jag får ta det med en nypa salt.

Ska vara ärlig, fysatan vad jag skrattar när jag ser filmen på mig och Ako, seriöst. Jag kan verkligen inte rida. DESSUTOM är det sjutk hemskt att se den med ljud, då jag typ pratar hela tiden och skrattar.. haha. Å fyfan.. haha. Tillåtet att skratta!
BTW, så är Akropol Alvidas ponny, eller den som hon rider!


It's my life

Ska skita i alla onödiga ursäkter osv, för jag vet hur kasst jag har bloggat. Men blogg.se har faktiskt inte funkat för mig sedan igårkväll så har varken kunnat kolla bloggar eller blogga själv. Nu funkar det igen i alla fall och tur är väll det, för jag får sån kli i fingrarna och vill bara skriva hela tiden. Men nu när jag väl kan skriva har jag såklart glömt bort vad jag ska skriva.

Tänkte ta hur min vecka ser ut och hur jag kommer kunna ta hand om bloggen efter det.
Måndag(idag): Läsa 100 sidor i en engelskabok och göra frågor till det. Har haft det tills idag så satt hela kvällen igår. Efter skolan ska jag upp och fodra hästarna och mocka, fixa ny mat och sen åka hem. Chuckis har vintervila från igår och framåt. Sedan hem och plugga.

Tisdag:
Matteprov i skolan så antagligen går hela måndagens lediga tid till att plugga. Troligtvis tar mamma C så jag kan gå hem och plugga direkt. Kanske åker förbi stan lite snabbt för att fixa en sak bara. Sen plugga till onsdagens redovisning.

Onsdag:
Ska ha skrivit en hel novellanalys och sedan kunna det utantill för att redovisa för klassen. Så ja, hela tisdagen går till att plugga på det. Efter skolan ska jag försöka hinna med att rida min lektion på KBF, men jag måste lägga skolan först nu så får se hur det går. Mamma tar C så jag kan plugga min lediga tid.

Torsdag: Samhällsprov i skolan så måste plugga mycket hela veckan och mest onsdagen. Efter skolan ska jag troligtvis ta hand om C för att sedan hem och plugga.

Fredag: Engelskaprov och antagligen tyskaläxa. Så hela jävla torsdagskvälllen läggs på att plugga. På eftermiddagen ska jag även ta hand om C. Och efter detta kommer jag sova i flera dagar. Kommer inte hinna med att sova alls nu när det är mycket att göra. 

Som ni ser har jag väldigt mycket i skolan nu. Det är så mycket att jag inte ens hinner andas typ. Men jag får helt enkelt le och se glad ut. Så om ni undrar varför jag kommer uppdatera så dåligt så är det faktiskt för att jag helt enkelt inte kan. Jag är ledsen över detta då det varit så ett tag, men jag ska verkligen försöka hinna med er så gott som möjligt. Nu måste jag dock fixa mig och gå till skolan. Jag har feber och är förkyld men jag kan inte komma efter nu så jag har inget större val. Men vi ses hoppas jag! PUSS.

Bilder på blusen

Fick en fråga om jag kunde visa hela blusen och här komer det. Det är inte dom bästa bilderna, dom är tagna med Iphone, men bättre än inget. Superfin är den. Det rätta färgen är väll någonstans mellan dessa bilder ;) haha
Alltså inte så ljus som till vänster, men inte heller så mörk som till höger.

Mycket stall

Igår var det julfest i stallet så jag åkte dit vid 12 för att bygga banan och släppa ihop C med en annan häst. Sen runt 2 hoppade jag en LC runda på Chuckis som gick sådär. Han var livrädd för allting som nte brukar vara i ridhuset och var jättestressad verkligen. han tvekade på ett hinder och jag morrade och då vände han sig ut och in och blev så stressad att han inte visste vart han skulle så stannade och klappade honom och sen tog vi resten av banan. Som sagt, han är sjukt stirrig nu när det är kallt, sen plus jättemånga personer på en läktare som vanligtvis är tom annars.
Sen hoppade jag Akropol som också gick sådär.. haha. Red barbacka och allting såg åt helvete ut. Men vi kom runt felfritt i alla fall och kom tvåa, haha!

Sen åkte jag och Alvida hem till henne och bytte om och köpte godis innan vi åkte tillbaka på julbord. Åt en jävla massa mat och är fortfarande mätt.. haha. Och vad ska man säga, det var fest hela natten typ, eller fram till 3 då jag, Julia och Alvida gick och la oss i klubbrummet. Jag gick upp vid halv 7 och fodrade och släppte ut hästarna och sen somnade jag om igen och sov till 11. Sen har jag skrittat Chuckis i 30 minuter och mockat och fixat maten och NU är jag hemma igen. Jag är lagom trött och mår lite halvt bra, men livet rullar på. 

Har inte ätit sedan i går kväll, jo några godisbitar i morse men annars inget och jag känner mig fortfarande proppmätt. haha. Och bloggen har verkligen inte kunnats prioriterats, tyvärr. Och NU ska jag göra det jag måste göra.. PLUGGA. Ska läsa 100 sidor i en engelska bok, efter det lovar jag att ta en break och uppdatera igen. Så håll ut! Filmer ifrån igår väntar.

För övrigt tack alla som var med igår och gjorde kvällen bra! :)
 

Lucka nummer 9

 
Idag är det andra advent, och vad händer då? Jo, i dagens lucka hittar ni en tävling! 
Priset är 2 st bilder utskrivna på små fotopapper. Inga stora bilder utan små så att man kan ha flera uppsatta på t.ex väggen eller på en bokhylla. Måttet är 10x15 cm. Hela två vinnare dras, så 2 st personer får två egna bilder utskrivna. Så du får alltså ha dina egna bilder.

Det enda du behöver göra är att kommentera inlägget med FÖR OCH EFTERNAMN!!! Var noga med att både för och efternamnet är med då det ofta är många som skickar med endast förnamn. Dom som har endast förnamn är inte giltiga i tävlingen!
Och såklart måste du även skriva din mejladress så jag kan kontakta dig om du vinner!

Tävlingen avslutas den 14 december

Lucka nummer 8

I dagens lucka hittar ni vinnaren av designtävlingen! För att få reda på vem som vann så klicka HÄR!
Till dig som vann, håll koll på din mejl då jag har kontaktat dig där och till er andra som inte vann.. Var inte ledsna snart kommer det nya tävlingar! :D

Jag funderar..

När jag funderar då jävlar jobbar hjärnan på högvarv, synd att den inte kunde anstränga sig så i skolan? Skit samma det var en annan sak jag ville ta upp som jag helt plötsligt reagerade på. Jag sitter varje morgon och läser tidningen, eller läser kanske är fel men kollar alla rubriker och är det något som låter intressant så läser jag. Och det var en artikel jag reagerade mycket på, sista sidan i b-delen av Barometern som är tidningen här i Kalmar.
"Stärk tonårstjejers självkänsla".
Varför i helvete är jag tjej för? Alla tjejer stämplas med deprimerad, ledsen, olycklig, tycker man är ful, gör dittan och dattan. Seriöst, jag tycker att "dagens samhälle" behandlar oss helt fel. Jag läste max 4 meningar av denna artikeln, sen fattade jag vad det hela handlade om och då slutade jag läsa. Det var tips till föräldrar om hur dom ska behanda sina tonårsdöttrar, hur dom ska prata med dom och hur dom ska reagera för att vi tjejer ska få bättre självkänsla och må bra. Jag bara undrar, VARFÖR är det just vi tjejer? Jo såklart för att alla tjejer tycker dom är tjocka, fula, fel här och där, och tycker man att man är snygg säger man ändå alltid att man är ful. Har jag rätt? Så är det i alla fall i Kalmar, liten stad, folk pratar. Ingen vågar ta till sig om någon tycker man är fin, snygg, gullig osv.

Inte fan går jag runt och älskar min kropp. Jag ska vara ärlig och säga att jag är inte nöjd med en enda sak, inte EN enda sak på min kropp tycker jag om, men vet ni? Jag har lärt mig acceptera den jag är. Ful profil, tjocka ben, lustig näsa, små läppar, ankfötter osv osv, listan kan bli lång och jag tror det är många fler än jag som har mycket dom gärna skulle ändra på. Men istället för att tänka så, varför inte bara acceptera den du är? Det är ändå den med fin insida, men bra personlighet som är mest omtyckt i slutet. INTE den med snyggast utsida. Och jag VET hur mycket ni tänker nu att det är utsidan som ger insidan en chans. JA, det är så ibland. Alla mina kompisar tycker nog inte jag är speciellt supersexig men dom gillar mig för min personlighet, sen kanske jag inte har en pojkvän eftersom det är DOM som oftast dömer utsidan. 

Ni ser, det som hela den artikeln handlade om har jag redan löst i mitt huvud helt själv. Jag ska vara ärlig nu och säga precis som det är. För några år sedan var jag så jäkla deprimerad, jag gick aldrig ut och hade roligt med mina vänner, jag satt hemma, hemma och hemma när jag inte var i skolan. Jag skrek åt mina föräldrar varje dag och kände mig verkligen helt värdelös. Jag till och med skärde mig, ja thats true. MEN inte gick det bättre för att mina föräldrar sa att jag var fin, att jag var bra eller att dom frågade mig om mina innersta tankar. Snarare sämre. Det som fick mig ur det där var bara jag. Jag skulle aldrig sluta tycka synd om mig själv, tycka att jag var ful om jag själv inte bestämde att nu fan ska jag bli lycklig. Idag är jag jävligt lycklig, visst får jag veckor, dagar, månader då allt är skit, men det är långt ifrån vad det kunde ha varit.

And what about the boys? Finns det inte killar som har dålig självkänsla? Dom är det ingen som ska prata med, dom är det ingen som ska säga att dom tycker dom är fina? Seriöst, dagens samhälle, det gör mig så jävla förbannad. 
Skulle kanske du, Anna 15 år i uppsala bli så mycket säkrare på dig själv, börja tycka om dig själv och må bra för att dina föräldrar börjar fråga frågor om ditt liv? Seriöst, vuxenvärlden, kurator, vem det nu är som har kommit på denna trams rent ut sagt. Vad tror ni om oss? haha..
Ni kan se om ni kan läsa vad det står, jag ska säga att jag själv har inte läst så min text kanske inte alls är något mot artikeln, jag vet inte. Jag reagerade mest på rubriken och texten i den gråa rutan.

Julfest med chokladhoppning

Imorgon är det Julfest i stallet. Jag har aldrig varit med på detta då vi flyttade hit i höstas så det ska bli roligt. Jag vet inte heller hur allting går till, men först kommer det vara en liten tävling. Det som jag vet är att många lite mindre kunniga brukar vara med och hoppa, tror jag? Noll koll.. Men i alla fall, det kommer vara choklad/champangehoppning och även stallmästerskapet. Jag själv kommer att hoppa Chuck i stallmästerksapen som går i LC=90 cm. Och sen kommer jag ven hoppa chokladhoppningen barbacka på en annan ponny, vem får ni se imorgon! haha. Och efter detta är det julbord med alla som varit med och hoppat. Så imorgon kommer ni få lite rolig uppdatering med filmer från två rundor!

Har ni något liknande i era stall? Skulle vara roligt att veta!

Chuck 7 december

Julafton närmar sig med stormsteg och ponnyn går som en klocka dag ut och dag in. Känns riktigt jäkla bra efter den långa perioden då allting gick kasst. Idag blev det ett pass i ridhuset och då det stor två hinder där så hoppade jag lite på ca 40 cm. Red på en åtta och försökte bara få honom lugn. Knde lite inför imorgon och sådär och han kändes bra. Bara galet mycket energi och stark som en oxe. Men det blir nog bra imorgon i alla fall!
Sen kom även två nya hästar till stallet så nu är Chuckis glad med hela 2 nya grannar. Imorgon ska han även få en hagkompis om dom funkar tillsammans. Det rullar på bra helt enkelt.


New in ♥

Tog en tripp in till stan idag efter skolan. Skulle byta en BH som jag köpte i fel storlek och sedan råkade det bli lite till när jag ändå var där. En stickad vinröd kofta, har en likadan i marin och älskar den. Sen även en skjorta utan ärmar i vinrött. Sen nagellack och ringar för 10 kr styck. Ringarna var inte dom finaste men 10 kr lixom? haha. Sen bytte jag ju BHn också till rätt storlek. Allting är från H&M!

New in

 

Lucka nummer 7


I dagens lucka hittar ni en lite mindre sak, men för att få ihop kalendern måste det delas upp med både roliga och tlite mindre roliga saker ;) haha.
Här kommer ett av mina favoritcitat som inte nämnts i bloggen innan. Jag älskar det, det har verkligen ett bra budskap!

Sen vill jag även lägga in denna bilden, så klicka för att se den i full storlek!

Bästa köpet på läänge

Bara jag som fryser händerna av mig när jag rider? Jag kan nog inte vara ensam.. Och till er som har samma problem, detta var nog det bästa jag kunde köpa en vinter som denna. Ett par tumme ridvantar. Jag har haft sånna innan men inga har varit bra, så när jag red med domma idag blev jag riktigt positivt överraskad. Jättebra grepp och supervarma. 

Alla som fryser om fingrarna köp dessa vantar!

Sadelkoll på C

Idag var Malin ute och kollade på Chuck och hans sadel. Sist hon kollade var för lite mer än 2 månader sedan och då låg den inte så bra så vi la dit en korrigeringspadd med 3 ilägg fram. Sen bestämde vi att vi skulle kolla igen efter ca 2 månader så idag var hon hos oss. Hon tyckte att han hade musklat på sig mycket. Det blev jag såklart glad över även om jag själv knappt sett någon skillnad. Sen är det mycket mer som ska dit, men en bit på vägen har vi kommit i alla fall. 
Sen kollade hon igenom när jag red och kom fram till att vi kunde ta ut ett ilägg så nu är det bara 3. Vilket känns bra då det betyder att han som sagt biffat på sig.

Eftersom ridningen inte blir så avancerad på sadelkollar så red jag lite till efteråt. Mycket galoppjobb över en bom och sådär. Han var riktigt pigg och himlans fin. Så just nu är det superroligt att rida. Förutom att jag måste stressa för att hinna med plugget också. Men det är bara 2 veckor kvar sen är det lov!
i brist på bilder..

Lucka nummer 6

I dagens lucka hittar vi tre videobloggar. Och även svaren ifrån gårdagens frågestund. Så alltså två flugor i en smäll!
Det blev så långt att jag fick dela upp det i hela tre delar, i första videon finns även en bild med på mig som ni aldrig sett mig tidigare så missa inte det! :)) Och sen måste jag påpeka hur jag är otroligt chamrig med mina olika miner och svishande händer och ja, allting är lite roligt. haha.


min design är gjord av: lisacandemyr.blogg.se
Filmen när jag hoppar Chancy.





Lite frågor som trillade in efter att jag gjort videobloggen:
Från Sanna:
Hur lång är du?
166,5 cm
 

tränar du nånting förutom ridning? 
Nej eftersom att tiden inte finns..

Bästa hästfilmen? 
LÄTT the horse whisperer och flicka ett och två.

Bästa filmen i hela världen? 
OJ? Jag kan inte välja en..? men alla twilight filmer?
 
vilket märke vill du helst ha på din ridutrustning?
inget speciellt, det jag tycker är snyggt! oftast är det märke då jag älskar märkesutrustning (A)

Från Wilma:
Favorit ämne i skolan?
Oj, seriöst. Ingenting i skolan är roligt..

Hur många läsare har du per dag? 

Ca 900, ibland över 1000 och ibland lite mindre än 900 men aldrig under 800. Så i genomsnitt ca 900

När startas Webrider upp? 

Jag vet inte riktigt. Det skulle öppnas den 1 dec men då Lamia inte kände sig redo så tyckte vi andra att det är bättre att dröja på det tills allt är bra till 100%. Så kanske till årsskiftet eller innan, jag vet inte riktigt. Allt jag vet är att det kommer blir GYRMT!

Vilka bloggar läser du? :)

Jag läser rätt så många om jag ska ta alla men dom jag kollar på varje dag och verkligen läser är lisacandemyr.blogg.se, johannagrant.se, ztreliin.se, abelson.blogg.se, ponnysanning.se och nellieberntsson.se.

Från Elin:
Hur fick du Chuck? 
Hur? Oj, alltså vi provred, besiktigade, köpte ;)

Hur fick du dina föräldrar på att gå med på att skaffa häst? 
Ehm, jag tjatade läääänge, kom på bra anledningar osv :)

Hur gammal var du när du skaffa din första häst? 
15

Red du på ridskola inna du fick din första häst? I sånna fall, hur länge red du på ridskola? 
Ja, jag rider fortfarande på ridskola men ska sluta nu till våren. Jag har ridit på ridskola i 8 år.

Kan du göra en videoblogg om några/någon tanka du haft i huvudet länge?
Har inte några speciella tankar så tror inte det.. får se. :)

Todays

Jag gick upp tidigare idag för att plugga inför skolan, fattar ni då hur mycket jag tagit det på allvar, när jag går upp 1 timme tidigare bara för att plugga? När jag ändå var uppe passade jag på att göra ett tidsinställt inlägg om jag inte skulle hinna uppdatera ikväll. Det tidsinställda inlägget är detta ;) haha.
Slutade skolan vid 3 och åkte hem och satte mig igen med massor av plugg. Och antagligen har jag suttit fram tills nu. 

För nu ska jag och mamma åka över till öland för att ta hand om C, fixa maten och mocka och sådär. Tiden att rida finns inte då jag har massor av plugg plus att vi ska på lagmöte med den nya klubben vid halv 7. Så det är väl så min dag ser ut ungefär. Plugg, plugg, plugg, hästen, möte och ännu mer plugg. Hoppas jag hinner uppdatera lite när jag kommer hem ikväll, annars får ni stå ut! 
Hoppas ni ställer upp för mig och inte slutar läsa nu när det bara handlar om plugg, jag kommer tillbaka. Snart är det lov och är snön kvar då kan jag lova er massor av härliga snöbilder och filmer. Uppdateringen kommer, den kommer, jag lovar!
Tumblr_lf4664kxhl1qa7twe_large
min känsla.. ↑
och så en klassisk hästbild då detta faktiskt är en hästblogg. emmahellgrenn.blogg.se är den grymma fotografen!

Ögongodis från GG

Jag vet att många redan lagt upp det men först nu när jag kollat riktigt nära på dom så är jag helt kär. Det är nog ett utav dom snyggaste schabraken på marknaden för tillfället. Guld och blått tillsammans är såååå snyggt. 
Hade jag haft en dressyrsadel hade jag utan tvekan köpt det vita med matchande lindor, som tävlingsschabrak eller något. Nu har jag ingen dressyrsadel och tävlar inte så mycket dressyr så om det är något jag ska köpa är det de marinblåa i hoppmodellen. Eller jag tror ärligt talat att jag kommer köpa det, ska bara kolla på det irl först sen kanske jag slår till! Hade inte varit fel med lindorna också, men jag rider i princip aldrig med lindor hemma och heller aldrig med mina "fin-schabrak" så dom skulle aldrig komma till användning.

Vad tycker ni om dom? Hiss eller diss?
Frågan är vilket utav dessa som är snyggast?

Lucka nummer 5


I dagens lucka hittar ni en liten frågestund. Jag kommer att svara på alla frågor i en videoblogg imorgon.
Så ni har hela dagen på er att fråga frågor om vad ni vill, jag svarar på allt! Så fråga på nu, vad vill just du veta?

Like an angel

Fina underbara bebis! Tack mamma för att du släpade med mig till stallet idag!
Jag låg och grät i sängen innan vi skulle till stallet och nästan vägrade lyfta en fena. Men min mamma är väldigt mån om honom och han ska gå ordentligt varje dag så jag hade inget val. Och för er som tycker jag låter lustig, jag kan lova er att ett liv med häst är inte bara roligt. Vissa dagar har man ingen motivation alls. Tur att det var en dag då C gick superbra så jag blev på lite bättre humör. Han är pigg nu och idag var han riktigt på hugget. Jag fick gå på honom i början men efter ett tag gick han bra utan en massa malande med skänkeln. Galopperade lite över en bom och bytte galopp och sådär och då jäklar blev det lite fart ;) haha. 
Bytte utan bom i båda varven i slutet, fina bäste hästen!

MEN NU, plugg och sängen. Love u guys!

Som ett slag i ansiktet..

Jag vet inte varför det blivit såhär, men skolan för mig har verkligen börjat dåligt. Vi har så mycket plugg att jag inte ens håller koll på vad vi har så till slut sitter jag med hundra saker på en dag och får panik över allting och failar sedan på provet/inlämningen/läxan. Jag har nog inte orkat se allvaret i det hela förens idag på itt utvecklingssamtal. Det kändes rent ut sagt förjävligt när jag fick höra att jag är nära underkänt i två ämnen. Seriöst, UNDERKÄND? 
Jag har nog inte insett hur mycket svårigheterna höjs nu, och här sitter jag i skiten.. HUNDRA prov innan lovet och lite till över det. Jag är helt borta. Jag ville inte detta.. 
Så efter en lite halvdeppande dag har jag suttit halva kvällen med en hög prov och läxor. Mer väntar, och jag måste tyvärr prioritera livet före bloggen..

Jag är verkligen inte glad över detta, seriöst underkänd är verkligen inte okej för mig, för jag kan så mycket mer.. Ska läsa engelska, plugga tyska och sen hinna sova också då det också var en punkt att jag alltid är trött på lektionerna.. Så hur fasen ska detta gå ihop? Skolan fram till 3, stallet i några timmar och sen SJUKT mycket plugg för att sova vid 10.. ÅH!

Lucka nummer 4

I dagens lucka hittar ni saker ni inte visste om.. CHUCK!
Det var många som önskade inlägg om mig och Chuck där jag avslöjade hemligheter eller saker som bara är väldigt speciella med oss. Och jag börjar med min lille ponny.


  • Han totalt älskar att smutsa ner sig, det spelar ingen roll om det är snustorrt och marken börjar spricka, eller om man sjunker 2 dc i leran. Han ska alltid rulla sig där det är värst, riktigt gnugga in sig i skiten. Så när han kommer in från hagen ser man nästan aldrig vilken färg han egentligen är.. haha. Så tack för snön, nu blir han inte skitig i alla fall! :D

  •  Han är en otroligt känslosam och personlig häst. Så fort något är fel så visar han det på något sätt. Han vill alltid berätta för mig om det är något han vill. Han visar tydligt vad jag får göra och inte. Samtidigt skulle han ALDRIG skada mig. Han vågar knappt visa tänderna eller benen mot mig. Det enda han gör när han är sur är att ta bak öronen så långt det går och försöka se sur ut.. Dock misslyckas han alltid då han är så sjukt söt.. haha. Går nog inte att beskriva hur personlig han är utan att ha träffat honom.

  • Chuck är otroligt tittig, vilket några redan vet men ni lite nyare kanske inte visste det? Han tittar på allting han känner för men speciellt på blåa saker. Vattenmattor är det läskigaste han vet, men tydligen är även blåa plank fruktansvrda också. I början när vi inte kände varandra så bra så tittade han till och med på helt vanliga bruna bommar, och även rosa/vita bommar.. Allting som han kände för helt enkelt. 

  • Han älskar coca cola och vingummi. I och för sig älskar han väldigt mycket men just coca cola och vingummi är nog en favorit. Inte lustigt att han är lustig i magen? haha..

  • Detta vet ni säkert redan, men när man leder Chuck och har lite långt grimskaft går han i 99% av gångerna över på vänster sida. Han går hellre där än på höger sida.

  • Han är en otroligt segreagerade och trög häst. Ja han är det. Inte alls som ni tror att han har energi så det räcker och blir över.. nej. Ibland får man banka igång honom för att han ska gå framåt ;) haha. Dock är han pigg i hoppningen.

  • Han ÄLSKAR hundar. Han älskar att nosa på hundar och han kan verkligen offra sitt liv för att få nosa på dom. Men när dom är bakom eller på sidan är dom svinfarliga.. haha.

  • Han kan äta glass ifrån tesked. Inte alla hästar som kan det?
Nej nu orkar jag inte skriva ner mer.. Var det något ni tyckte var lite annorlunda med honom, något ni inte trodde?
Foto: Alma söderholm, någon annan och mamma.. haha

Chuck idag

Idag blev passet kortare än jag räknat med. Jag hade massor av kläder och skrittade till och med fram i mina tummevantar så att jag inte skulle frysa för mycket. Men efter bara 10 minuter var känseln i fingrarna borta. Jag red lite till och försökte men efter en halvtimme gav jag upp. Ingen känsel i tårna är en sak men ingen känsel i händerna? Jag visste ju inte ens om jag höll i tyglarna lixom? 
Men det som gick så gick han bra. Han är så rolig att rida nu när han har lite energi. Han som vanligtvis är en liten segpropp ;) haha.
 

Fri kväll

För första gången på väldigt länge bröt jag mönstret i min vardag. Istället för att åka hem och sätta mig framför datorn efter stallet bytte jag om och fick skjuts ut till min kompis Emma. har inte träffat henne på länge då hon legat på akuten och jag haft för mycket häst i huvudet. Så det var riktigt härligt att träffa henne. Vi käkade pizza och drack cola och snacka allmänt massa skit, två goa tjockisar helt enkelt. Tog sedan bussen in till stan då hon skulle till sin kompis och sova där och jag skulle hem och nanna. Egentligen borde jag vara hemma och städa rummet och jobba med skolan men det kan faktiskt vänta en dag. Och bloggen lovade jag också bättre uppdatering. Men jag behövde lite annat i huvudet än häst.

Nu är i alla falll klockan sängdags och jag ska borsta tänderna och sova. Imorgon taggar jag utvecklingssamtal och en helt vanlig dag med skola och stallet.
Har inga bilder så blir en på Emma och Lord som Alma har fotat!

Lucka nummer 3

I dagens lucka hittar ni lite bilder ifrån första gången jag hoppade Chuck hemma. Detta är ungefär en månad efter att jag fått honom. Det ser bra ut på bilderna, men i själva verkligheten gick allting i 180 km/h och jag hade NOLL kontroll.. haha. Alla bilder har min kompis Emmy fotat.


Måndag morgon

Börjar skolan vid 10 i 10 på måndagar så jag behöver inte gå upp förens kl 8 och då har jag ändå mer tid än vanligt. Idag gick jag upp kvart över 7 bara för att hinna se Julkalendern. Och ja, jag vet att den går ikväll och att den finns på svtplay. MEN jag typ måste se den på morgonen för att få den äkta julstämningen. Mycket mysigare och härligare att se den på morgonen när man äter frukost.
Nu fixar jag mig, och packar väskan till stallet. Jag slutar skolan vid 13.20 och bussen går 10 minuter efter det så jag hinner inte hem och byta om utan måste ha alla stallkläder med mig i väskan till skolan. 

Så jag kommer inte kunna blogga speciellt mycket idag, för efter stallet ska jag troligtvis ut till min kompis och vara där halva kvällen. Sen kommer bloggen. Men håll utkik för snart kommer lucka nummer 3.

Puss och Kram!
mig för någon dag sen..?
 

Stockholm horse show shopping

Här kommer det som följde med mig hem. Själv hade jag bara en plan på att köpa ett par stövlar vilket det blev. Jag köpte bara ett par stövlar, kanske inte så bara då dom kostar lite med inget mer i alla fall. Hittade dock ett diablo träns, hela med pullarnosgrimma och allt för endast 600 kr, jag menar BARA pannbandet kostar 600 kr i originalpris. Så jag letade runt bland alla tränsen och dom kollade deras lager men det fanns inte ett enda i strl COB. Och jag ville inte chansa på ponny så blev inget träns..

Dock är mina stövlar kvar i sthlm då dom inte fick plats i min väska, men dom kommer ner hit på lördag då ändå dom skulle till öland. (dom vi bodde hos) Så det som är på bilderna är det jag fått av mamma. Hon lovade mig en vinterjacka om det fanns en i hyfsat pris, och sen blev det lite till. Jackan är en vanlig från charlies, inget extra men varm och skön och snygg. Två pas tjocka varma strumpor och sen två hv polo tröjor på halva priset. TACK MAMMA!
dålig iphone bild på mina älsklingar sålänge ;)

Jag hatar alla som hatar snö

Sådär, en tripp till stallet och tillbaka. Det var mycket snö även i stallet och det är sååå fint. Jag hade tänkt ta en skritt tur runt stallet barbacka. Jag kom så långt som utanför stallet innan jag hoppade av. Direkt när mamma kastat upp mig så började han backa och ville inte alls gå fram så när jag skänklade lite började han småskutta/bocka på stället. Så en skritt tur skulle nog inte vara så stor nytta. Så istället släppte jag honom i ridhuset så han fick springa av sig ordenligt. 
Det var dagens pass på Chuckis alltså. Nu ska jag fota sakerna från stockholm och sen lägga upp dom här. :D

Jag vill rida i snön!

Ända sedan vi klev av planet i stockholm och såg all snö har jag bara velat rida ut i snön och galoppera och racea osv. Och nu när jag kom hem plockade jag fram mina termobyxor, min nyinköpta varma jacka och letade upp dom varmaste strumporna i huset tills jag insåg att det är bäcksvart ute..
Jag hade kunnat nöja mig med lite galopp i en snöfylld paddock, MEN vi har inga lysen i våran paddock heller så den planen sket sig också.

Det som finns kvar att erbjuda är ett pass i ridhuset och det lockar mig inte ett piss. För det första är jag seg som en sengångare och tröttare än tröttast. Dessutom känns det som klockan är typ 9 på kvällen och att jag snart ska få sova. Jag orkar inte, och jag vill inte rida ett pass till i ridhuset.. Jag rider ändå där varje dag så att få rida i snön nu när den är helt ny hade varit underbart. TÄNK om den smälter tills nästa helg lixom? :(

Jag får hålla tummarna att snön ligger kvar till nästa helg och pallra mig upp till stallet nu istället. Jag vet dessutom att uppdateringen här under helgen har varit dålig, men det har funnits skäl till det. Nu återgår jag tillbaka till det gamla vanliga igen. Ska dra nu, tjingeling!

På väg hem

Meningen idag var att vi skulle in till stan en stund. Vi var där i en halvtimme ungefär innan vi satte oss på bussen till flyget där vi sitter nu. Jag är så otroligt trött efter lite sömn att vi bestämde oss för att åka ut till Arlanda och äta lunch sär innan flyget går vid 3.
Bloggar mer när jag kommer hem. Bjuder på en superdålig bild från när klubben gick upp på scenen ;)


Lucka nummer 2


I dagens lucka hittar ni julkalenderns första tävling. Det är ingen jättestor tävling men det är alltid något! 
Vinsten är en hel bloggdesign gjord av mig, helt efter egna önskemål och med egna bilder osv. Det ända kravet är att du ska ha en blogg för att kunna vara med. 
Ni kan anmäla er fram till och med den 7 december, sen presenteras vinnaren.

  • Vill du vinna en design gjord av mig så skriv ditt FÖR OCH EFTERNAMN(!!!!) i en kommentar tillsammans med din mejladress.

  • Tänk på att jag har inte gjort min design själv så den kommer inte bli riktigt lika bra som min, men en god bit på vägen.

En av mina gamla headers, jag kan göra näst intill vad som helst, så anmäl er nu! :D

Food time

Ja, dagen har bestått av att titta på showen och tävlingarna, gått runt lite på mässan. Har blivit ett par stövlar och sen fick jag två tröjor av mami! Ska äta mat nu sen tillbaka till showen!


Kär

Nu har jag shoppat färdigt! Nya stövlar inköpta! :DDD


Lucka nummer 1

God morgon alla bloggläsare, idag är det 1 december och första luckan i min julkalender öppnas. Jag kommer att "öppna" en ny lucka varje dag kl 10.00. Det kommer att vara en blandning mellan bildbomber, minnen, rolig info om mig, eller Chuck, videobloggar och sist men inte minst kommer det bli små roliga tävlingar. Såklart hade jag velat få upp lite störra tävlingar men jag har inte ekonomin att betala saker själv så då måste jag bli sponsrad vilket jag än så länge bara blivit med ett pris. Men jag gör så gott jag kan och fixar andra roliga saker.
Idag var tanken att ni skulle få en videoblogg som inledning på det hela, men jag har försökt nu ett par gånger och det går inte att ladda upp filerna på varken YT eller videofy. (Har fel dator med mig)

Så jag tänkte att i dagens lucka blir det mest information om hur min kalender kommer se ut, tyvärr faktiskt måste jag erkänna. BTW, det kommer komma ut en tävling varje vecka i princip. Så kom ihåg att anmäla er till dom!
Nu är vi troligtvis i globen. Det är superfint här i stockholm, igår snöade det hela dagen så det ligger lite mer än 1 dm där vi är u. Superfint, jag älskar snön, dock mindre kyla.. haha. Men som sagt imorgon börjar det på riktigt så håll ögonen öppna! :D

RSS 2.0