Godmorgon

Jag saknar skåne galet mycket, men planerna vi har är så jäkla bra så jag kan inte vara annat än glad. Dessutom är jag glad av många många andra anledningar också. Mitt liv är helt perfekt just nu, älskar det! Jag är såå lycklig!

Så jag kunde inte sova imorse, vaknade runt halv 7 och försökte somna om innan jag kollade på mobilen och när jag hade gjort det vid typ 7 så kan jag lova att jag låg och log något otroligt. Hade något sett mig hade dom nog trott att jag var dum i huvudet. Men sen låg jag där i en halvtimme och bara va värlends lyckligaste och nu har jag tagit mit upp eftersom jag vet att jag inte skulle kunna somna om. 
Har alltså varit vaken i två timmar nu och ska snart åka till stallet, jag ska longera min lille fläckiga sak. Han ska snart få testa på tömkörning, om någon vecka tror jag det var, så jag ska checka av någon gång nu med longering innan så att tömkörningen inte kommer helt POFF. Dock har jag ingen gjord så longerar med sadel och inspänningar.

Efter det ska jag och min kompis på uppdrag, haha och efter det ska jag äta middag med några tjejer på stan. Såklart kommer jag uppdatera emellanåt och snart kommer även det näst sista inlägget från sätt rubriken.
Så håll utkik!
*.*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0