Jag vill rida i snön!

Ända sedan vi klev av planet i stockholm och såg all snö har jag bara velat rida ut i snön och galoppera och racea osv. Och nu när jag kom hem plockade jag fram mina termobyxor, min nyinköpta varma jacka och letade upp dom varmaste strumporna i huset tills jag insåg att det är bäcksvart ute..
Jag hade kunnat nöja mig med lite galopp i en snöfylld paddock, MEN vi har inga lysen i våran paddock heller så den planen sket sig också.

Det som finns kvar att erbjuda är ett pass i ridhuset och det lockar mig inte ett piss. För det första är jag seg som en sengångare och tröttare än tröttast. Dessutom känns det som klockan är typ 9 på kvällen och att jag snart ska få sova. Jag orkar inte, och jag vill inte rida ett pass till i ridhuset.. Jag rider ändå där varje dag så att få rida i snön nu när den är helt ny hade varit underbart. TÄNK om den smälter tills nästa helg lixom? :(

Jag får hålla tummarna att snön ligger kvar till nästa helg och pallra mig upp till stallet nu istället. Jag vet dessutom att uppdateringen här under helgen har varit dålig, men det har funnits skäl till det. Nu återgår jag tillbaka till det gamla vanliga igen. Ska dra nu, tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Mollie

Är ju så sjukt härligt att galoppera i snön!! :D Men jobbigt att det är halt på vissa ställen :/

2012-12-02 @ 17:13:15
URL: http://molliedb.blogg.se
Postat av: Andrietta Svärdh

Det är verkligen något av det bästa som finns - speciellt om hästen tycker detsamma :)

2012-12-02 @ 17:59:24
URL: http://andriettajosefin.blogg.se/
Postat av: lisa

Jaja, lycka till! ;)

2012-12-02 @ 20:41:06
URL: http://lisacandemyr.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0