SE INTE FILMEN

Jag fick mailet från en tjej som bad alla lägga ut texten under. Vad jag har kunnat läsa mig till på Aftonbladet och HD.se är stämmer faktan under, och därför väljer jag att publicera.


 ”Storfilmen ”The Hobbit” är en dödsfälla – för djuren. Efter att 27 djur fallit offer under inspelningarna planerar djurrättsorganisationer protester vid filmpremiären. 
- Vi vet att vissa av dödsfallen kunde ha undvikits, säger regissören Peter Jacksons talesman Matthew Dravitzki i ett uttalande till tidningen AP. ”


Har ni hört talas om vilken skandal som har inträffat under The Hobbit inspelningen? Om inte, är det något alla borde vara informerade om. Jag hade planer att gå på filmen, tills jag läste detta. Det är förjävligt att filmen ens kan få visas på SF’s biografer. Det är förjävligt att detta inte tas på mer allvar än vad det redan har gjorts. Om sanningen ska fram, så är det 27 djur, inkl hästar, får, kor, getter och kycklingar som har dött. De har inte dött under inspelningarna framför kameran. ”– När jag kom till jobbet på morgonen så var en ponny fortfarande vid liv, men hans rygg var bruten. Han kraschlandade från en vall och var verkligen i dåligt skick, säger skötaren Chris Langridge.”

Anledningen till djurens olycksfall var alla slukhål, trasiga stängsel och branta klippavsatser som fanns i området. Flera hästar skar upp djupa sår i benen och totalt tolv getter och får dog efter att ha ramlat ner i slukhål. Trots att boskapsskötarna uppmärksammade problemet för produktionen så fortsatte djur falla offer för den farliga terrängen.

Jag rekommenderar er alla som har tänkt se filmen att inte betala för att se den. Detta är rent ut sagt för jävligt och det borde inte ens vara lagligt!

Allting är taget ifrån evelinas blogg som hade tagit det ifrån en annan blogg ;) haha


Kommentarer
Postat av: Elin

Jag Kommer inte se den...

2012-12-13 @ 12:00:09
URL: http://slowmotionphoto.blogg.se
Postat av: Sabina

Trevlig blogg du har! =)

2012-12-13 @ 12:59:38
URL: http://smebacksflikka.blogg.se
Postat av: Therese

Äh fy!! :(
Tänker inte se den filmen..

2012-12-13 @ 13:39:46
URL: http://www.showits.blogg.se
Postat av: Lisa Fager

jag kommer att se den trots allt det där.... annars har djuren dött helt i onödan känns det som :(

2012-12-13 @ 16:47:36
URL: http://tavlingsponni.blogg.se/
Postat av: Olivia Gustavsson

Hemskt ifall det är sant men många som skrivit att det inte är sant, enligt ägarna till djuren i filmen. Men jag har ingen aning faktiskt..

2012-12-13 @ 19:16:19
URL: http://oliiviiagustavsson.blogg.se
Postat av: Amanda Josefsson

Det där är ju mitt inlägg!

2012-12-13 @ 20:12:54
URL: http://mandie.nu
Postat av: Amanda Josefsson

Svar: Nejnej! Menar inte så! ;) Blev bara chockad över att hitta det här! :D Du får gärna ha kvar det ;)

2012-12-13 @ 20:21:41
URL: http://mandie.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0