Musik och bloggar

Så för er som önskade kommer ett inlägg om vilka bloggar jag läser och vad jag lyssnar på för musik.
Jag är en allätare uti fingertopparna, finns inte mycket jag INTE lyssnar på. Jag lyssnar på allt från typ dansbandsmusik, till 2001 hits, till dunkdunk. Jag måste nog erkänna att det var min vän Johanna som gjorde att jag började lyssna på annat än dunkdunk. Eller jag har alltid lyssnat på lugna fina låtar och 2001 hits men typ dansband osv har hon lärt mig lyssna på. SÅ tack för det.
Här kommer några spellistor jag lyssnar på på spotify.
Johannas lista, Maryams lista, Digster Hits.
Och här har vi en av dom nya favoriterna.. haha. Gammal och go!

 
Och så till bloggarna jag läser.
Dom som jag LÄSER varje dag är dessa: http://johannagrant.se/ , http://ztreliin.se/ , http://www.ponnysanning.se/ , http://lisacandemyr.blogg.se/ , http://abelson.blogg.se/.
Sen dom bloggarna jag kollar in på någon/några gånger i veckan och bara läser det allra viktigaste är dessa: http://carlssonpataket.se/ , http://justindrewbieber.blogg.se/ , http://linnolsson.se/ , 
http://hamreryttarna.blogg.se/ , http://teametella.blogspot.se/ , http://www.annaassarsson.devote.se/ , http://lamias.se/.

Sen när jag får tid över läser jag även lite andra bloggar, men alltså det är nästan bara dom 5 översta jag verkligen läser. Dom under är lite ibland bara. Ibland när jag känner för det kikar jag in på lisa ågrens, dressyrmupparna, nellieberntsson, agnes åberg, pownieskvaller, nora christiansson, evelina blomqvist, lisa hedbäck, sofie hansson osv. Haha, låter som att jag inte gör annat än att läsa bloggar. Men som sagt, det är bara 5 bloggar jag verkligen LÄSER.

Kommentarer
Postat av: Nora Christiansson

Vad snäll du är (A)
Det ser ju ofta bättre ut än vad det känns men usch, sån svacka x'(

2012-11-07 @ 23:30:39
URL: http://www.norachristiansson.blogg.se
Postat av: melinda eriksson

vet att du läser min blogg när ja väl bloggar ;)

2012-11-08 @ 00:23:44
URL: http://melindaeriksson.blogg.se
Postat av: Ella - I USA ♥

Hej, jag vill bara nämna att jag verkligen älskar din blogg!! Jag ser verkligen upp till dig och Chuck, vilka framgångar ni har och hur duktiga ni är tillsammans! Ända sen jag började läsa din blogg har jag fastnat för hur stark du är, och hur hårt du jobbar för att bygga upp dig själv tillsammans med Chuck! Jag vet att du kommer lyckas bra i framtiden tjejen :D

Hör gärna av dig //ella

2012-11-08 @ 02:17:45
URL: http://elikas.se
Postat av: Malin W

Ett band som har vääääldigt fina texter är bandet Yellowcard, har du hört dom någongång? :) T.ex deras låt Dear Bobbie, den är verkligen jättefin! :)

Svar: nej, men ska lyssna på dom nu, haha :D
carolinebagfeldt.blogg.se

2012-11-08 @ 09:31:55
URL: http://westergrenpictures.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0