Alla tävlar, jag sover

När jag vaknar har jag lite som rutin att gå in och kolla facebook, twitter och intsagram innan jag går upp ur sängen och idag möttes jag av säkert 50 olika personer som var och tävade. Antingen var dom på/påväg till ljyngby eller påväg till torestorp. Jag vill också tävla!?
Men rätt glad är jag ändå att jag inte anmälde mig till torestorp för det regnar satan här hemma, och jag har varit uppe halva natten.. haha. För medans alla åker på tävling ligger jag och sover, eller har precis vaknat. Och kan tillägga att jag hade en underbar kväll igår i min ensamhet - varför säger jag inte. Thihihi!

Men ska hoppa in i duschen nu, vi ses och hörs!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hejsan! Jag har läst att du varit på AW lägret, och jag har lite frågor om det för jag skulle jättegärna vilja åka på det nästa sommar. Jag har precis fyllt 18 och nu skaffat mig en unghäst som jag har ridit in och så. Min fråga är nu då om man få tar med sig storhäst dit och vara över 18 år? Eller är det bara ponny som gäller? Hoppas du kan svara! Ha en trevlig lördag! Kram :)

Svar: Det är för alla åldrar och alla storlekar :) Det var många på mitt läger som hade med sig storhästar. Och om du har en unghäst och du kanske inte vill rida den två pass varje dag tror jag du kan låna en av deras hästar också :)
carolinebagfeldt.blogg.se

2012-09-22 @ 11:49:24
Postat av: Elin

Jag vill täääävla oavsett om det regnar, haha, för jag tävlar så sällan och just nu är jag så extremt tävlingssugen så det finns inte... XD

2012-09-22 @ 12:32:14
URL: http://slowmotionphoto.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag vill också tävla :)

2012-09-22 @ 21:52:42
URL: http://malinottenback.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0