Äntligen

Jag känner verkligen att det var på tiden att åka iväg och tävla nu. Har inte tävlat sedan i juli, nästan två månader sedan snart. Inte speciellt mycket egentligen men jag är så taggad på att tävla nu, vilket jag faktiskt tror att Chuck också är! Jag sitter redan och klurar på outfits för helgen, vem gör det lixom? Haha. Har i pricnip även bestämt ut vilka det blir, så det känns välplanerat! Ska börja packa på onsdag redan för att nästan hela torsdagen är jag upptagen och på fredagen bara någon timme efter att skolan slutat så åker vi så jag har inte så mycket tid. Men jag älskar att packa till tävling så det blir nog inga problem, det tråkiga är att sedan packa upp allting.. Min svaga sida.

Kanske har glömt att berätta vad det ens är för tävling? Det är i alla fall i Gislaved och det är DM. Så jag hoppar LB och LB+ på lördagen och beroende på hur det går så hoppar jag antingen DM finalen eller b-finalen på söndagen, dom går i DM-1.10 b-1.05.

Jag har även tänkt försöka våga utmana mig själv lite, i alla fall i LBn, ta snävare svängar i omhoppningen och gasa lite mer, OM jag kommer dit vill säga. Jag måste ju våga chansa någon gång, inte rida på som det gamla vanliga. Känner ändå inget stort behov av att vinna DM, men vill gärna gå till DM-finalen. Jaja, vi tar det som det kommer!

foto:hannabja.blogg.se

foto: almasfoton.blogg.se
foto: trollponny.blogg.se
foto: emmahellgrenn.blogg.se
foto: equipe.com

Vad tycker ni jag ska ha för outfit? Finns mycket mer att välja mellan än just domma bilderna över, säg bara en färg eller något så utgår jag från det ;)

Kommentarer
Postat av: Siri

Du måste ha den rutiga Kingslandskjortan... den är så sjuuuukt snygg!! :D

2012-09-03 @ 20:18:35
URL: http://sirieinarsson.blogg.se
Postat av: Amanda

Outfiten på den sista bilden är så sjukt snygg! Tycker att du ska ta den :D

2012-09-03 @ 21:25:10
Postat av: Caroline

Turkos/blå! :D

2012-09-03 @ 21:53:36
URL: http://www.ponnitjejens.blogg.se
Postat av: Jannike

Klart du ska försöka satsa i omhoppningen :) Men om du startar sent så kan du ju hålla koll på hur det gått för dom andra, så vet du hur mycket du skulle behöva satsa :)
I think you can win the hole thing!

2012-09-04 @ 07:41:51
URL: http://jannikeochsurprise.bloggplatsen.se
Postat av: anni

alltså shit, det är inte klokt vad snygg han äär!

2012-09-04 @ 19:52:49
URL: http://teamoveson.blogg.se
Postat av: my

tycker den rosa med grått är sjukt snygg!

2012-09-05 @ 20:56:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0