Matsträning 20 september

Var hela 3 veckor sedan jag tränade sist så var verkligen behövligt. Jag berätta för Mats hur han hade betett sig och sen fick vi se hur han agerade under dagens träning. Och jag tycker han var riktigt fin, han fortsatte i samma spår som i tisdags under uppvärmningen. Travade på bra med ett bra stöd i handen, trampade på bra och lyssnade på minsta lilla vink. Även så fortsatte han när vi hoppade fram. Jättelydig och fin, hoppade inte iväg och använde kroppen när han hoppade. Det kändes riktigt bra till en början!
Sen skulle vi rida lite framåt på en linje och då blir han oftast väldigt pigg efter också, så några gånger blev jag lite kvar i handen eftersom han blir stark och pigg och vi fick några nerslag. Men han stannade inte en enda gång, varken på vattnet eller något annat och det är toppen. Rivningarna var bara skitpet som kan tränas upp. Dom var även när vi kom ur tajta snäva svängar så det är förståligt. Sen det där med sparkarna..? 

Han var superfin på framhoppningen och hela första rundan sen på andra rundan fick han ett ryck och sparkade, ordentligt! Gav honom två rapp i rumpan och sen var han snäll, tror han la in någon spark någon gång men inte i närheten av det andra. Även Mats trodde det var tjurigheter så det känns ändå positivt!
Men han tyckte att för säkerhetens skull ska vi ta ut Cina så hon får kolla igenom honom! Men som sagt vi tror att det är löst och han bara trotsar, men man kan aldrig vara för säker eller?
Film kommer!

Kommentarer
Postat av: Elin

Skönt att det känns säkert i alla fall!:)

2012-09-21 @ 18:09:11
URL: http://slowmotionphoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0