Film

Grunden är från 1-8 och den är faktiskt ganska bra tycker jag, bra flyt och tempo. Vi kommer i väldig obalans på sexan men klarar av det. Efter sjuan glömde jag vart jag skulle och behövde ta tag i honom, därav blev han sur och efter det ville jag bara få fram honom och vågade knappt ta så det blev helt åt fel håll istället.. I hela omhoppningen pratade jag med honom, sa lugn hundra gånger, proade osv samtidigt som jag lixom släppte iväg honom. Allt blev kaos. Men om jag ska göra som ni säger, plocka fram det bra. 1-7 var riktigt bra, tycker jag!

Tävlingen kan ni läsa om här.

Regional LB & LA

Ljudet togs bort från filmen lustigt nog.. Men jag lägger dit låten här under så kan ni playa om ni vill ha ljud till :)

Kommentarer
Postat av: carolina

när jag och min ponny var i en liknande hopp svacka så ställde jag av henne helt från allt som har med hoppning och bommar att göra i ca 2-3 veckor och red enbart dressyr,ute och åkrar m.m,men mest dressyr. Efter detta började jag hoppa igen,och gissa vad? Hon hoppade som en gud igen,tyckte det var as kul och stannade/dummade sig aldrig! Jag fick tillbaka självförtroendet och nu är allt PERFEKT igigen,verkligen! kanske värt ett försök,innan det blir en vana? :):)

2013-08-21 @ 18:23:41
Postat av: Linn

chuck är en svår ponny att rida. han kräver sin ryttare och du är verkligen duktig carro, sjuuuukt duktig! jag beundrar dig och att du aldrig ger upp. för du rider honom jättebra, det ska du veta!

2013-08-21 @ 19:05:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0