Tävlingsplaner

Sitter och kollar på tdb efter lite tävlingar att åka på och vill ha lite tips och råd från er sida.
Jag har lite tävlingar som jag tror att jag ska åka på, sedan finns det några meeting som jag tycker låter intressanta också. Dock är det inte billigt att åka på meeting och jag måste därav välja ut något eller kanske några som jag verkligen vill åka på. Har kollat in ett meeting i västervik och funderar på att åka dit. Eftersom jag dock aldrig varit där vill jag veta vad ni tycker om stället.

Är det någon av er som tävlat på Västerviksortens RF och kan säga något om anläggningen och tävlingarna i sig? 
Det är ett meeting för både ponny och häst och det var många bra klasser. Dessutom fanns det LA+ som jag aldrig någonsin hittat här i trakterna innan. Uppstallningen var inte supermegadyr, även om det kostar. Och så tar det ca 2,5 timmar dit(enligt mamma). Så enligt mig låter det bra. Vad tycker ni om stället?

 

Kommentarer
Postat av: Maja

Västerviks ridhus är inte jätte bra men deras ute bana är super fin. Finns inte jätte bra framridning har jag för mig, var dock 3 år sen jag var där men tävlingarna i sig brukar alltid vara bra. Fina hinder dessutom :)

2013-07-09 @ 11:14:16
URL: http://retardriders.blogg.se
Postat av: Emilia

Jättefin ridklubb med stooooorr utebana + framhoppning, rekommenderar de starkt ✌, dessutom bor jag väldigt nära och de skulle vara kul att se dig och chuckis på riktigt ❤

2013-07-09 @ 11:47:53
Postat av: Estrid

Klart du ska dit!! Va där förra året och ska dit iår igen, superställe!

2013-07-09 @ 12:07:09
Postat av: Wilma

Hört väldigt mycket bra om Västervik så dit tror jag nog det är värt att åka! Kan även tipsa om Grevagården i mitten av augusti, tror det ligger ca 30mil från Kalmar.

2013-07-09 @ 14:11:35
Postat av: Louise

Jag vet inte så mycke om det stället men tänkte tipsa om ett annat ifall du skulle vilja åka på det oxå ;) Det är Uddens meeting 19-20-21 Juli! Jag ska själv dit och jag har bara hört gott om det stället! :) kram

Svar: Dit ska jag, kommer tävla lördag och söndag :)
carolinebagfeldt.blogg.se

2013-07-09 @ 15:06:31
Postat av: Malin Westergren

Åk upp hit vetja :D

2013-07-09 @ 17:53:23
URL: http://westergrenpictures.blogg.se/
Postat av: Amanda

Min hemma klubb!
Jag själv tycker det är fantastiskt där, inte bara för att de då är min hemma klubb utan det är bra tävlingar, bra ordning, super fin tävlingsbana, allt är liksom "i sikt" , står man mitt på banan ser man allt, parkeringen, sekretariatet, framhoppning, framridning, uppstallningn är knappt 100 meter ifrån.

Har du inte varit där, åk dit! Kommer garanterat bli ett av era bästa meetings! :)

2013-07-09 @ 18:42:25
Postat av: Olivia

Jo, Västervik är jätte bra bana+framridning! Boxarna är oxå bra. Var där förra året och kommer att komma dit i år igen :) Skulle vara kul om du kom dit, Nellie Berntsson var där förra året ;) Var bara tvungen att säga de. Hoppas vi ses! (finns ett meeting i vimmerby i början av Augusti, där finns det en cup som går i LB. Du kanske ine vill hoppa LB men jag hoppas samma höjder som du och jag hade tänkt att åka dit å bygga lite förtroende och ha roligt :D )

2013-07-09 @ 23:55:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0